Home / Recensioner / Recension: Teaser Bilar 3
Bild tagen från trailer Bilar 3

Recension: Teaser Bilar 3

Intensiv. Livlig. Nagelbitande. Förväntansfull. Är det Bilar 3 eller Fast and the Furious?

Det är tio år sedan den första Bilar-filmen släpptes. Tittarna slängs snabbt in i den amerikanska asfaltsbanan. Ett hjärtklappande ljud byggs sakta upp. Nascar bilar flyger nästan förbi. Stressfaktorn är nästintill maxad. Genom att både ljud och klipp försvinner varannan sekund dras en mer och mer in i den påhittade nascar världen.

Det är svårt att förstå vad storyn ska handla om till en början. Ett lopp som pågår i cirka 250 km/h. En bil som listigt tar sig igenom klungan av bilar. En voltande superbil i slowmotion med bildelar som brinner. Det skulle lika väl kunna vara en Fast and the Furious film. Det ända som saknas är den blå nitrogasen.

Teasern lyckas skapa en nyfikenhet hos tittaren genom att lägga fokus på en ny, modernare bil. Man vill veta vem det är och varför den inte låter likadant som Blixten McQueen.

Kommer McQueen bli den nya Hudson Hornet?

Joseph Hettrel

Share Button

About Joseph Hettrel

Studerar journalistik
Gillar att göra videos och grafisk design.