Home / Kultur / Besök ett kontor av kreativitet
Foto: Instagram @smallpigart

Besök ett kontor av kreativitet

I helgen öppnas kontorsdörrar vid Jungfrusunds Marina för allmänheten. Smallpig Studios och AnnaLeenas Hem har nu på söndag premiär för sina gemensamma lokaler. Utöver att dricka glögg från Äppelbutiken kommer det finnas möjlighet att bli inspirerad och köpa unika inredningsdetaljer.

– Det kommer vara en av Stockholms finaste showrooms. Produkterna går inte att hitta i många andra butiker, menar Anna Roström, fotograf och ägare av Smallpig Studios.

Lokalen som finns på Bryggvägen 13 är inte en butik – utan många kontor gemensamt. Smallpig Studios och AnnaLeenas Hem är bara två av de företag som har kontorsplats i lokalen. Fotografer blandas med webbdesigners och inredare.

– Vi har utrymme kvar att utnyttja. Många som arbetar hemifrån på Ekerö sitter antingen ensamma hemma eller på caféer. Att komma till oss på söndag gör att du som letar efter kontorsplats kan känna av pulsen hos oss. Jag tror att det behövs fler kreativa platser här ute.

Företagen har öppet på söndag mellan 11-15.

 

rebecca-2

Rebecca Samuelson

Share Button

About Rebecca Samuelson

Studerar journalistik på Kaggeholms Folkhögskola. 19 år och kommer från Falsterbo, Skåne.