Home / Just nu / Gymnaster bjuder in till show
Mälarögymnasternas ordförande Jessica Wallblom ser fram emot showen. Foto: Malarogymnasterna.se

Gymnaster bjuder in till show

I helgen är det dags för Mälarögymnasterna att visa vad de går för. På söndag bjuder de in till MG-julshow i Mälaröhallen där alla gymnaster i föreningen kommer delta. Ordförande Jessica Wallblom utlovar glädje, rörelse och höga volter.

För andra året i rad samlas Mälarögymnasterna i en gemensam show. Deltagarna är mellan tre och 14 år och alla grupper ska under föreställningens 90 minuter visa vad de lärt sig under årets gång.

– Som besökare kan man förvänta sig en glädjefylld och genomtänkt föreställning. Numret som inleder showen är magiskt. Det kommer vara kolsvart i hallen samtidigt som gymnaster kommer in med lysdioder. Stämningen kommer vara hög, menar Jessica Wallblom, ordförande för Mälarögymnasterna.

Gymnasterna i årets show är mellan tre och 14 år gamla. Foto: Malarogymnasterna.se

Gymnasterna i årets föreställning är mellan tre och 14 år gamla. Foto: Malarogymnasterna.se

Föreningen startade för 2,5 år sedan och har expanderat sedan start. Under förra årets MG-show, vilket också var föreningens första, deltog 100 gymnaster. I år kommer däremot 250 barn och unga delta i showens olika nummer. Redan för ett år sedan hade Mälarögymnasterna vuxit ur sin dåvarande lokal, och eftersom Mälaröhallen inte var invigt fick andra åtgärder tas.

– Vi fick köra alla redskap till en gymnastiksal i Solna. Det är extra kul att i år kunna vara kvar i kommunen och använda den nya Mälaröhallen. Vi växer, vilket är roligt att se.

Julshowen startar 17.00 och dörrarna till Mälaröhallen öppnas en timme tidigare. Då finns det möjlighet till fika och det går även att köpa föreningens profilerade kläder. Inträdet till föreställningen är helt gratis.

 

Vad?
Mälarögymnasternas julshow

Var?
Mälaröhallen
Ekebyhovsvägen
178 34 Ekerö

När?
4/12 17.00

Läs även: Julmarknad på Drottningholm

rebecca-2

Rebecca Samuelson

Share Button

About Rebecca Samuelson

Studerar journalistik på Kaggeholms Folkhögskola. 19 år och kommer från Falsterbo, Skåne.