Home / Aktuellt / Radio Enytt: Första timmen om legalisering av cannabis och spelmissbruk – andra timmen blir det tema relationer – lyssna idag fredag kl 13-15

Radio Enytt: Första timmen om legalisering av cannabis och spelmissbruk – andra timmen blir det tema relationer – lyssna idag fredag kl 13-15

Första timmen: Idag i Fokus ska vi prata om cannabis. Kanada har legaliserat cannabis för fritidsbruk. Bör Sverige gå samma väg? Stefan Löfven har fått uppdraget att bilda regering – men kommer han att lyckas? Vi har med oss Amanda Sokolnicki, ledarskribent på Dagens nyheter. Spelmissbruket i Sverige ökar. Vad är det som lockar? Vi hänger en dag på Casino cosmopol och möter tidigare spelmissbrukaren Adam Reuterswärd. Mobilanvändande och massage – Vad har dom gemensamt? Massören och personliga tränaren Emma Rosell gästar i studion.
Välkomna till Fokus i Radio e-nytt.

 

Andra timmen: I veckans program av Angeläget har vi fokus på relationer. Hur får man egentligen en relation att hålla? Och hur hanterar man något som olycklig kärlek?
Vi får bland annat höra Gunnar och Kerstin berätta om sitt långa liv tillsammans och får även träffa Linn och Andreas som vigdes i somras – 19 och 23 år gamla.

Lyssna här på Radio Enytt eller på Radio Viking 101,4 MHz

Share Button

About Fredric Thomsen