Home / Aktuellt / Ekerö prisar lokala hjältar
Foto: Ekerö kommun

Ekerö prisar lokala hjältar

Ekerö kommun delar ut pris och stipendium för insatser mot kränkande behandling, trakasserier och diskriminering. Nu är det dags att nominera.
– Det är viktigt att vi lyfter fram de personer som varje dag jobbar för att alla barn och elever ska känna sig inkluderade och delaktiga, säger Anna-Maria Svensson, chefstaben, Barn- och utbildningsförvaltningen till Enytt.

Priset och stipendiet är på 50.000 kronor och delas ut som en uppmuntran för genomförd eller planerad insats till en person eller verksamhet som påverkar i skolan eller på något sätt samarbetar med skolan.

Fram till den 22 mars kan du nominera någon som du tycker har gjort något fint för andra. Det kan vara allt från en enskild pedagog som du håller kär till en förening, skolledare eller arbetslag som arbetar på Ekerö.  

Här kan du skriva din nominering

Share Button

About Lovisa Ström