Home / Sport / Skå IK-målvakt till satsande Hammarby
Målvakten Britta Gynning
Skå IK-fostrade Britta Gynning flyttar till Hammarby. Foto: Anders Henrikson

Skå IK-målvakt till satsande Hammarby

Hammarby fotboll förstärker målvaktstruppen med den Skå IK-fostrade Britta Gynning, 23. Gynning som efter 3 år som förstemålvakt i Esklistuna United nu återvänder till Stockholm flyttar i och med klubbytet ner en division i seriesystemet, från Allsvenskan till Elitettan, och blir en del av Hammarbys satsning på att återta en plats i högsta ligan.

  – Att ha signat för Hammarby känns sjukt roligt och väldigt spännande. Jag ser fram emot att spela på “Kanalplan”, hela två Stockholmsderbyn och självklart att få stöttning av den legendariska Bajenklacken, säger Britta Gynning.

Share Button

About Erik Glaad